Cohen i Hald Ege Kirke – koncert er atter udsat

Koncerten ”Cohen i Kirken”, som Hald Ege Kulturforening og Hald Ege Kirke skulle have afholdt den 10. december 2020 er, som følge af de nugældende Corona-regler, atter udsat.

Koncerten ”Cohen og kirken”, hvor Leonard Cohen tekster og melodier fortolkes af Karsten Holm og Band udsættes til

Torsdag den 26. august 2021 kl. 19.30

Der er solgt 90 billetter og billetsalget er stoppet, selvom det var planen at sælge 150 billetter.

Hold jer orienteret via Facebook .

På Facebook siderne ”Hald Ege Kulturforening” og ”Hald Ege Diverse” vil der blive givet besked, når billetsalget igen sættes i gang.

Allerede købte billetter er gældende til koncerten den 26. august 2021.

Såfremt man ikke kan deltage i koncerten den 26. august 2021, vil det være muligt at få billetter refunderet.

I givet fald – send en SMS til Mogens Ditlev på 40 70 58 58 med angivelse af navn, antal billetter og telefonnummer, der er brugt ved bestillingen. Beløb for billetter vil herefter blive refunderet.

Hald Ege Kirke og Hald Ege Kulturforening