Gudstjenester

Søndag d. 6 september er der gudstjeneste i Ravnstrup kirke klokken 9.30 og i Finderup kirke klokken 11.00. Begge tjenester er ved Hanne Ellemann Rytter.

Ved gudstjenesten i Finderup kirke medvirker Viborg Domprovstis Provstiband “Trio Solis”.

Trio Solis er en fast bestanddel af det kirkelige musikliv i Viborg Domprovsti og har spillet til utallige gudstjenester og ved mange andre kirkelige lejligheder, såsom konfirmandarrangementer, salmesangsaftener og 24-timers løb. Trioens kendetegn er den melodiøse jazz, hvor de lyse toner fra fløjten, klaverets krydrede akkorder og bassens bløde rytme tilsammen sætter både nye og gamle salmer i et nyt lys.

Trio Solis består af Lone Brix Hessellund på klaver, Jesper Carlsen på kontrabas og Susanne Klausen på tværfløjte.