Ny Sognesekretær/kirke-og kulturmedarbejder

Mit navn er Birgit Sofia Kjær og jeg er nyansat som sognesekretær/kirke- og kulturmedarbejder. Jeg har gennem mit arbejdsliv delvist arbejdet i Den danske Folkekirke, hvor jeg har samarbejdet  med præster og organister omkring gudstjenester og undervisning, bla. også  med baggrund i min uddannelse som fløjtenist fra musikkonservatoriet. Jeg glæder mig til at bidrage til et godt og kreativt miljø omkring arbejdet med børn og unge. Jeg brænder for at skabe gode og nærende rum, rum der gir´ mulighed for nærvær og tilstedeværelse.

Den anden del af arbejdet som sognesekretær glæder jeg mig også til. Jeg har via mit arbejde altid haft en stor berøringsflade, og jeg er vant til at have kontakt med alle typer af mennesker i alle aldre. Jeg ser frem til at lære jer at kende og blive en del af et levende fællesskab.

PS: Og så er jeg født i området og har som barn trådt Dollerup bakker tyndt!