Højskoleeftermiddage i områdets kirker

Højskoleaften i Finderup Kirke
Vi indleder vores højskoleeftermidddage med et besøg i Finderup Kirke torsdag d. 29. august kl. 19.00. Vi vil i en besøgsrække høre fortællinger om pasturatets 4 kirker, hvor lokale borgere beretter om kirkernes oprindelser og forandringer igennem tiden. I Finderup vil Kjeld Bach guide os gennem historien med fakta og spændende fortællinger – krydret med anekdoter fra en fjern tid og op til i dag. Denne række af kirkebesøg er en enestående mulighed for at opdage nye sider af ens egen lokale kirke – eller lære nabokirkerne bedre at kende.
Alle besøg starter med en fællessang og slutter med en forfriskning og lidt godt til ganen.
Mandag d.9. september : Dollerup Kirke kl. 19.00 Onsdag d.9. oktober : Ravnstrup Kirke kl. 14.00 Onsdag d.6. november : Hald Ege Kirke kl. 14.00
Venlig hilsen Aktivitetsudvalget