Invitation til minikonfirmander

Kære kommende minikonfirmand og forældre, der hører til Dollerup, Finderup, Ravnstrup og Hald Ege Kirker

Minikonfirmandundervisningen er et tilbud til alle på 4. årgang. Her er der mulighed for at få noget af vide om hvad det vil sige at være døbt – men undervisningen er naturligvis også for børn der ikke er døbte, men som måske er lidt nysgerrige.

Vi mødes seks onsdage efter skole fra kl. 14.10-16.00, samt to søndage.

Undervisningen foregår primært i Hald Ege sognehus, men vi skal selvfølgelig også se kirken og hører lidt om denne.

Børnene bliver hentet på skolen den første undervisningsgang, men derefter skal de selv cykle eller gå til sognehuset, vi venter selvfølgelig og begynder først når alle er nået frem.

Man skal selv sørger for at komme hjem fra minikonfirmand kl. 16.00.

Vi mødes følgende datoer:

• 1. gang: 17. februar
  • 2. gang: 20. februar
  • 3. gang: 27. februar
  • 4. gang: 6. marts
  • 5. gang: 13. marts
  • 6. gang: 20. marts
  • 7. gang: 27. marts
  • 8. gang: 7. april

Den 17. februar mødes vi første gang i forbindelse med en spaghettigudstjeneste i Hald Ege kirke kl. 11.00. Det vil sige at vi efter gudstjenesten spiser frokost sammen. Tilmelding kan ske på 29336298.

Den 7. april kl. 10.30 holder vi gudstjeneste sammen i Finderup Kirke kl. 10.30. Derefter fejres afslutningen på minikonfirmandforløbet på pandekagekroen. I denne sammenhæng gives der et lille tilskud til minikonfirmanderne, mens resten er egenbetaling. Tilmelding til afslutning skal ske senest den 22. marts til Hanne på 29336298, eller til Dorthe på DMW@km.dk.

Til minikonfirmand skal vi…

Ø  Høre bibelhistorier

Ø  Lære kirken at kende

Ø  Synge sange og salmer