Musikgudstjeneste langfredag – vil du være med?

Musikgudstjeneste langfredag – vil du være med?

Jeg – den nye organist i Hald Ege m. fl. sogne – vil gerne samle en flok musik-mennesker, så vi kan lave ovennævnte gudstjeneste i Hald Ege kirke. Synger du i kor, spiller du violin eller fløjte el.lign., så er du meget velkommen til at være med; prøverne kommer til at ligge på en række mandage ( se i kirkebladet, som udkommer snart ), og vi starter nu på MANDAG D. 28. JAN. kl. 19:30 i sognehuset i Hald Ege. Er du interesseret, eller ved du allerede at du gerne vil deltage, så ring mig lige op ( 23368285 ) eller sende mig snarest en mail, helst senest på fredag ( e-mail : tghnk72@gmail.com ).    –  håber at vi kan blive en god flok, der bakker op om projektet …

de venligste musikhilsner    organist  Nanna Kjær