Foredrag med sognepræst Hanne Rytter og sexolog Christina Tatarczuk

Foredrag med sognepræst Hanne Rytter og sexolog Christina Tatarczuk

Foredrag torsdag den 14. juni 2018 kl. 19.00 i sognehuset i Hald Ege med sognepræst Hanne Rytter og sexolog og parterapeut Christina Tatarczuk.
 
Længes du efter modet til at udleve DIG med alt det, du er?
Savner du at turde slippe dig selv fri, give dig hen og leve livet med åbenhed og tillid, passion og glæde?
Mange af os har mistet kontakten til vores inderste væsen, den stærke tiltrækningskraft, vi har på vores omverden. Vi har mistet modet til at stå i vores sårbarhed og power. Der er en vej tilbage. Til lidenskab, passion, åbenhed, frihed og modet til at danse tæt med livet. Der er flere kys til dig, end du tror. Mere nærvær og dybfølt glæde. Kærlighed og ærlighed. Du kan genfinde din lattermildhed, din power og din åbenhed. Du kan smide din kontrol og turde være i din sårbarhed – alene og sammen med dem du elsker. Kom og vær med til en aften, hvor vi lader maskerne falde, ser vores skyggesider i øjnene og giver det hele kærlighed.
 
Ingen tilmelding der serveres et glas vin, kaffe og te.
Alle er velkommen!