Glimt fra safari i Søndervig

Glimt fra safari i Søndervig

Sommerudflugten onsdag den 24. august gik i år til sandskulpturfestivalen i Søndervig.  Efter opsamlingen kørte vi i to busser afsted mod Søndervig. Der var 87 deltagere.

safari2Vi kørte igennem det smukke danske sensommerlandskab, og kl. ca. 12. var vi i Søndervig. Vi spiste en ”fiskeanretning” til middagen, og bagefter var der tid til at købe en is mm. Så gik vi til stedet med sandskulpturerne. Her  fik vi en orientering om, hvordan kunstnerne lavede skulpturerne, og derefter gik vi rundt og betragtede en stor del af Afrikas vilde dyr, der var fremstillet i sand.

Vi gik tilbage til parkeringspladsen, hvor de to busser var parkeret, og her nød vi en kop eftermiddagskaffe og et dejligt stykke kringle. Kl. ca. 16  gik turen hjemad. Det var en dejlig tur i godt vejr, og der var god tid til at se Safariparken og få en hyggelig snak.