Pastoratets sommerudflugt onsdag den 19. august

Den årlige sommerudflugt går til Vedersø Præstegård. Da det er en lang køretur vil vi i bussen bruge lidt tid på at høre om Kaj Munk, hans liv og virke. Hertil får vi hjælp af tidl. sognepræst Marianne Boesen, der har et indgående kendskab til Kaj Munk.

Når vi er fremme får vi en god middag i Vedersø Kulturcenter. Derefter går vi over på den anden side af vejen for at se kirken, som har et meget spændende interiør. Ved kirkens øst gavl ligger Lise og Kaj Munk samt sønnen Helge begravet.

Senere kører vi videre til Præstegården, som ligger et par kilometer fra kirken. Vedersø Præstegård er i dag nænsomt renoveret. De autentiske rammer bidrager unikt til formidlingen af Kaj Munks liv og virke. På egen hånd går vi rundt og oplever atmosfæren.

Vi slutter af med kaffe og kage i præstegårdshaven inden vi påbegynder hjemturen. Det koster 100 kr. at være med. Tilmelding senest den 10. august til: Birthe på tlf. 22 18 99 80 eller birtheelisabeth@outlook.dk eller til Gunhild på tlf. 22 25 19 06 eller gunhildfrederiksen@live.dk

Bussen samler op således:

– Ravnstrup Genbrugs kl. 9,15

– Finderup Kirke kl. 9,25

– Hald Ege Sognehus kl. 9,35

– Dollerup P-pladsen, Ravnsbjerg kl. 9,45

– Skelhøje Kulturhus kl. 9,55