Minikonfirmandundervisning

Information til kommende minikonfirmander og forældre forår 2018

Minikonfirmandundervisningen er for alle: Det er en mulighed for at til at få noget at vide om, hvad det vil sige at være døbt – men naturligvis er børn, der ikke er døbte, også velkomne til at være med.

Vi mødes syv tirsdage efter skole fra kl. 15.10-17.00 samt til en søndagsafslutning.

Undervisningen foregår i Hald Ege Kirke og i sognehuset i Hald Ege. Børnene bliver hentet på skolen den første undervisningsgang og skal derefter selv cykle eller gå til kirken (vi begynder når alle er nået frem 😊). Man skal selv komme hjem fra minikonfirmand kl. 17.00.

Vi mødes følgende datoer:

1. gang d. 16. januar
  2. gang d. 23. januar
  3. gang d. 30. januar
  4. gang d. 6. februar

(Vi holder vinterferie sammen med skolen i uge 7)

1. gang d. 20. februar
  2. gang d. 27. februar
  3. og sidste gang d. 6. marts

Den 11. marts fejrer vi gudstjeneste sammen og holder afslutning på minikonfirmandforløbet ved at spise frokost i sognehuset i Hald Ege.

Til minikonfirmand skal vi…

–  Høre bibelhistorie

–  Lære kirken at kende

–  Synge

–  Lege

–  Bede fadervor

–  Se film

–  Spise kage

–  En tur i Kirketeateret (det bliver d. 14/3 i Hald Ege, sæt gerne kryds i kalenderen!)

–  Ha’ det sjovt

Lyder det som noget for dig, så kom og vær med. Tilmelding hkho@km.dk

Mange venlige hilsner sognepræst Hanne, organist Anne-Mette & minikonfirmandunderviser Helga