Anne-Mette Villadsen ny organist i hele pastoratet

På søndag den 16. juli begynder vores nye organist Anne-Mette og spiller for første gang til gudstjenester hos os i Dollerup og Hald Ege kirker.
Vi er meget glade for at byde Anne-Mette velkommen som organist i alle 4 kirker!

Anne-Mette har skrevet lidt om sig selv:

Jeg er Anne-Mette. Jeg var heldig at blive inviteret til prøve spil i den spændende kirke, Hald Ege kirke . Efterfølgende blev jeg budt velkommen mht. at betjene menigheden med musik i fremtiden.

Jeg har spillet orgel nu i adskillige år. Jeg har altid spillet og jeg gik på konservatoriet i København for år tilbage; da med et strygeinstrument.   Jeg har arbejdet som organist i Århus og på Bornholm i en kortere periode.

Jeg ser frem til at starte arbejdet  i kirkerne og jeg glæder mig til at træffe menigheden, sangere og øvrige ansatte ved kirkerne.

Hilsen Anne-Mette Villadsen