Safari i Søndervig

Sommerudflugten onsdag den 24. august går til sandskulpturfestival i Søndervig.

Vi inviteres med på safari i Afrika, hvor det bjergtagende landskab og savannens vilde dyr opleves i sit rette element.

12.000 tons vestjysk sand omsættes til et imponerende indblik i Afrikas dyreliv, hvor alt fra Kenyas sultne løver, Namibias lurende leoparder og Botswanas travende elefantflokke vækkes til live.

Træd ind i det fascinerende landskab og lad tankerne og fantasien svæve frit, men pas på – de vilde dyr lurer overalt! 38 af verdens mest anerkendte sandskulptører er sat på opgaven til at afspejle det afrikanske kontinent i form af intense enkeltskulpturer samt en 200 meter lang og 7 meter høj skulpturvæg, som de senere år har været festivalpladsens helt store trækplaster.

Program for dagen, hvor vi kører i bus:
• fra Ravnstrup Genbrugs klokken 9.45
• fra Finderup Kirke klokken 9.55
• fra Hald Ege Kirke klokken 10.05
• fra Dollerup ved Ravnsbjerg klokken 10.15
• fra Skelhøje ved kulturhuset klokken 10.25

1. Klokken ca. 12 ankommer vi til Søndervig, hvor et godt måltid mad er bestilt.
2. Derefter vover vi os ind blandt de vilde dyr i Afrika.
3. Efter veloverstået safari må der vist være tid for kaffe/te og kage. Hvis vejret tillader det, kan vi måske ligefrem køre til stranden og få dyppet tæerne.

Pris for sådan en oplevelsesrig dag er 100 kr. pr. næse, som betales i bussen. Tilmelding senest den 10. august til:

Kristian på tlf. 24 21 44 36,  Gunhild på tlf. 22 25 19 06 eller e-mail:
gunhildfrederiksen@live.dk

Hilsen fra