Udstilling: Kirkerne, naturen og livet i sognet

”Viborg Mini Fotoklub” udstiller billeder i Hald Ege Kirke i maj måned 2016.

Vi har i ”Viborg Mini Fotoklub” modtaget en opfordring til at lave en foto udstilling i Hald Ege Kirke i maj måned 2016. Vi er meget beærede over henvendelsen fra kunstudvalget i Hald Ege, Dollerup, Finderup og Ravnstrup pastorat!

Vi er tre glade amatørfotografer, Bent Nielsen, Viborg, Knud Winther og Magnus Ladefoged, Ravnstrup.

Vi er alle tre medlem af en fotoklub i henholdsvis Viborg og Fjends. Og vi elsker at fotografere.

Når vi tre mødes omkring vores fælles interesse, er det som regel sådan, at vi tager udgangspunkt i en fotoopgave. Det kan være et emne eller et tema. Efter faglig sparring drager vi i felten med fotoudstyr og en kaffekurv. Efterfølgende giver vi hinandens billeder en saglig og konstruktiv kritik. De strengeste dommere er oftest vore hustruer, der dog altid ender med at rose vore billeder! 😉

Vi glæder os til at udstille billeder med udgangspunkt i de tre temaer, vi har valgt! – Kirkerne, naturen og livet i sognet! Det er en spændende opgave, at skulle portrættere og formidle disse tre temaer gennem kameraets linse. Vi er ydmyge over for opgaven og vil gøre vores bedste for at indfange og fastholde de situationer og øjeblikke, vi finder, kan være interessante at formidle i et fotografi.

Vi glæder os til at være med til at åbne udstillingen søndag d. 1. maj 2016 i Hald Ege Kirke.

Bent Nielsen, Knud Winther og Magnus Ladefoged