Kom til babysalmesang i Hald Ege Kirke

Kære forældre og babyer
Vi vil gerne invitere dig og din baby til babysalmesang i Hald Ege Kirke. Vi mødes i kirkerummet. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmerne og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som tørklæder, rasleæg m.m. Vi synger, spiller og bevæger os til musikken.
Man behøver ikke at kunne synge for at være med! Det varer ca. en halv time. Bagefter går vi over i konfirmandstuen og får kaffe og boller. Vi mødes onsdage kl. 10.00.
Der vil være babysalmesang på flg. datoer:
  • 6. januar
  • 13. januar
  • 20. januar
  • 27. januar
  • 3. februar
  • 10. februar
  • 24. februar
  • 2. marts
  • 9. marts
  • 16. marts
Laila Trier HjørnholmBabysalmesang er for babyer fra 0-9 mdr. med mødre, fædre, bedsteforældre eller andre nære voksne. Vi starter onsdag den 6. januar kl. 10.00 i Hald Ege Kirke. Alle er hjerteligt velkomne.
Tilmelding til sognepræst Hanne Rytter på hcle@km.dk eller sms på 29 33 62 98. Babysalmesangen ledes af Laila Trier Hjørnholm (billedet).