Invitation til minikonfirmander

Kære kommende minikonfirmand fra Hald Ege skole og Friskole Hald Ege.

Du inviteres hermed til at komme til minikonfirmand. Vi mødes 5 torsdage efter 3. klasserne har fået fri fra skole kl. 14.10-17.00 samt til en spaghettigudstjeneste og en søndagsafslutning. Vi ved der er børn fra Hald Ege skole der går til kor om torsdagen, I kommer bare når I er færdige der. Det foregår i Hald Ege Kirke og i sognehuset i Hald Ege. Børnene bliver hentet på skolerne af en voksen. Børnene skal selv komme hjem fra minikonfirmand.

Vi starter den 22. oktober og mødes til almindelig tid, men skal blive noget længere, da der er spaghettigudstjeneste kl. 17.00.

Til gudstjenesten kl. 17.00 i Hald Ege kirke er alle forældre, søskende og bedsteforældre velkomne, og også til at være med til at spise aftensmad i sognehuset bagefter.Tilmelding på sms af hensyn til maden på 29 33 62 98.

Derefter mødes vi følgende datoer:

Den 29. oktober Kom igen kl. 19.00 HVOR DER ER SPIL DANSK i Hald Ege Kirke. Bøge og Egekoret medvirker.

Den 5. november

Minus den 19. november

Den 26. november

Den 29. november kl. 11.00

Den 29. november er det 1. søndag i advent og vi fejrer gudstjeneste sammen og holder afslutning på minikonfirmandforløbet ved at spise frokost i sognehuset.

Alle er velkomne tilmelding på sms 29 33 62 98 af hensyn til maden.

Til minikonfirmander skal vi

• Høre bibelhistorie
  • Lære kirken at kende
  • Synge
  • Bede fadervor
  • Lege
  • Se film
  • Spise masser af pålægschokolademadder
  • Ha’ det sjovt

Lyder det som noget for dig, så kom og vær med. Tilmelding så hurtigt som muligt hcle@km.dk

Mange venlige hilsner Niels Lai og Hanne Rytter samt en gæstelærer.