Babysalmesang i Hald Ege Kirke

Kære forældre og babyer

Vi vil gerne invitere dig og din baby til babysalmesang i Hald Ege Kirke

Vi mødes i kirkerummet. Her synger vi for børnene, vugger dem i tæpper, laver fagter og bevæger os til salmerne og børnesange. Vi blæser sæbebobler og bruger forskellige sansestimulerende ting som tørklæder, rasleæg m.m. Vi synger, spiller og bevæger os til musikken. Man behøver ikke at kunne synge for at være med! Det varer ca. en halv time. Bagefter går vi over i konfirmandstuen og får kaffe og boller. Vi mødes onsdage kl. 10.00. Babysalmesang er for babyer fra 0-9 mdr. med mødre, fædre, bedsteforældre eller andre nære voksne. Alle er hjerteligt velkomne – men husk at tilmelde dig først! Vi starter med et nyt hold onsdag d. 22.april kl. 10.00 i Hald Ege Kirke.

Der vil være babysalmesang 22/4, 29/4, 6/5, 20/5, 27/5 og 3/6.

Laila Trier HjørnholmBabysalmesangen ledes af Laila Trier Hjørnholm (billedet).

Tilmelding til sognepræst Hanne Ellemann Rytter på hcle@km.dk eller sms på mobil 29336298 senest tirsdag d. 21. april.