Pilgrimsgudstjeneste i Dollerup

Den 19. oktober kl. 10.30 er der pilgrimsgudstjeneste i Dollerup v. Hanne Rytter

Viborg Pilgrimscentrum inviterer menighederne i de lokale kirker med på vandring, som en vandrende menighed!

Gennem denne invitation håber vi på, at mennesker lokalt vil gå med igennem sit sogn, og gerne længere, for at dele pilgrimsvandringens oplevelse og særlige mulighed for fællesskab med hinanden og naturen. Denne deltagelse behøver ikke tilmelding, hvis man selv sørger for mad og transport til og fra vandringen. Men selvfølgelig kan man også melde sig til og gå med længere end disse enkelte dage, og gerne hele vejen!

På denne måde håber vi, at den førte vandrings tryghed og fællesskab, fra kirke til kirke(en strækning på ca. 10 km), bringer mennesker sammen på tværs af fysiske grænser og sogneskel, og alle de andre mere usynlige grænser, der er med til at skille os ad.

Vi håber vandringen, vil give en ny åbenhed og opmærksomhed på sig selv og livet omkring os i verden, og åbner for den store taknemmelighed og glæde over livet som pilgrimme ofte kan føle bare ved det at være til og at kunne vandre i Guds skaberværk.

Det er gratis at gå med en enkelt dag for egen kost og transport.

Man finder beskrivelse af vandringerne på vores hjemmeside www.viborgpilgrimscentrum.dk under

”Program 2014 og man kan tilmelde sig til kontakt@viborgpilgrimscentrum.dk eller ringe på mobil nr. 2021 4310 og få yderligere oplysning

Venlig hilsen Ulla Kobberup, Viborg Pilgrimscentrum