Fyld Danmarks Kirker 2014

I fem år har initiativet Fyld Danmarks Kirker den sidste søndag i september arbejdet for at øge kirkegangen denne søndag – og i almindelighed.

Fyld Danmarks Kirker handler ikke om store events, men om at slå et slag for søndagens højmesse. Opfordringen lyder, at man planlægger at gå i kirke denne søndag og inviterer familie, naboer og venner med. Det kunne blive en god oplevelse, som vil få flere til at gå i kirke.

Der er tale om et frivilligt, ulønnet arbejde i en lille arbejdsgruppe på Lolland. Fyld Danmarks Kirker har på fem år haft deltagelse af cirka 200 forskellige kirker i alle stifter. De har ikke noget budget til pr-virksomhed, men holder en hjemmeside opdateret.

I år er det Fyld Danmarks Kirker-dag den 28. september. Hvordan det går, og hvem der deltager, vil man løbende kunne følge på fyldkirken.dk, som også har en vigtig funktion som forum for udveksling af erfaringer og deling af gode ideer.

Vi deltager i Finderup og Ravnstup kirke.

Bente Asschenfeldt
Formand for Initiativet Fyld Danmarks Kirker